Servicepartner till Ferroamp

Vi är stolta över att kunna meddela att vi är officiell servicepartner till Ferroamp i Dalarna och Gästrikland. Ferroamp har många mycket intressanta produkter för villaägare. B.R.F, lantbrukare och företag. Systemen är bl.a. utbyggnadsbara, förberedda för batterier och de fasbalanserar även fastigheten.

Ferroamps energyhub kan även lastbalansera och styra många elbilsladdare vilket möjliggör att man t.ex. kan välja att bilen laddas med så mycket egenproducerad el som möjligt.

Ferroamp har även batterier som passar bra med sina energyhubar. Batterierna är också påbyggnadsbara.

Med en Ferroamp anläggning finns även möjligheter att energidela den egenproducerade elen mellan olika fastigheter på likströmssidan. Innan den producerade elen når elnätet.

Läs mer på deras hemsida via länken: Hem – Ferroamp

Dessutom finns nu smarta stödtjänster till elnätet

Upptäck en värld av möjligheter med ett batteri integrerat i ditt Ferroamp-system! Genom att enkelt bidra med flexibilitet och balans till elnätet kan du inte bara stärka pålitligheten utan även fylla din plånbok. Vi kallar det för stödtjänster eller flextjänster – en banbrytande möjlighet att göra din energianvändning ännu smartare.

I dagens läge kan Ferroamp-systemet användas för den innovativa tjänsten FCR-D. Det handlar inte bara om att ha ett batteri, det handlar om att vara en del av en förändring, om att skapa en mer hållbar och effektiv energianvändning samtidigt som du belönas för din bidrag. Så, låt ditt Ferroamp-batteri inte bara vara en kraftkälla utan också en ekonomisk motor för din energiframtid.